4

BİR GEZİ UC ULKE...

Posted by ailemlegeziyorum.blogspot.com on 13:12
          Avrupadaki  son yazımızda nasıl bır güzergah belirleyecegimiz konusunu baya dusunduk sonunda (KONSTANZ*MUNIH)-ISVICRE-AVUSTURYA  seklınde karar verdık.Hollandadan sabah 5 de  milleti zorla kaldırıp 8 saatlık yolculugun  ardından Avrupanın en buyuk 3.golu  olan Konstanza ulastık.Oyle Konstanz deyip gecmeyin Konstanz demek '3 ulke bır gol' demek  kahvaltıda Almanya ogle yemegınde İsvicre aksam yemeginde Avusturyada olabilirsiniz hatta zamanınız ve enerjiniz varsa İtalya Coma golune  dogru gitmek hic de fazla zaman almaz.
 Konaklama konusunda HOUSE TRIP  sıtesı cok guzel eger bir 6 ay onceden rezerve ımkanınz varsa villalarda bile kalabilirsiniz.( Bu arada tarıh 7 temmuz 2012 -13 temmuz 2012).

      Bizim malesef onceden rezerve ımkanımız olmadıgı ıcın mutevazı bir 2+1 evde Konstanz  golune yaklasık 1 saat uzaklıkta MESSKİRCH de konakladık.Tam anlamıyla Alman yasam tarzını gorebileceginiz  bir yer burası.Aynı zamanda unlu Alman fılozaf Martın Heıddeger'in dogdugu yer.
     Gezinin Almanya bolumunde Konstanz, unlu ada Reıchanau,Uberlıngen
İsvicre bolumunde Zurıh Heıdının memleketı Appenzell,Dogu Alplerın en yuksek yerı olan Santıs Dagı, Herısau,Avrupanın En buyuk Selalesi olan Schaufhassen(Rheın Fall) vardı
     Avusturyanın ıcıne tam olarak giremedigimiz icin  ılk ıkı ulke ıle ılgılı ayrıntıları vermekle yetınecegım.

Copyright © 2009 ailemlegeziyorum All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.